Společnost TESCO SW úspěšně absolvovala dozorové audity vybraných norem ISO. Zároveň mezi prvními získala certifikáty dle nových norem ISO 9001 a 14001

12/12/16

Olomouc 12. 12. 2016 - Společnost TESCO SW a.s. úspěšně absolvovala dozorové audity všech svých norem: QMS, EMS, ISMS, SMS a ISO 10006. Zároveň společnost přešla mezi prvními na nové verze norem kvality ČSN EN ISO 9001:2016 a environmentu ČSN EN ISO 14001:2016, které vyšly v českém jazyce teprve letos v březnu 2016. Certifikační společnost Bureau Veritas vydá certifikáty nově vydaných norem společnosti TESCO SW a.s. na další období.

„Získáním certifikátů dle nových norem prokazuje TESCO SW systémový přístup k plnění svých cílů, především vysokého standardu kvality poskytovaných služeb, bezpečnosti informací a přístupu k životnímu prostředí. Společnost se tak zařadila mezi první společnosti, které mají certifikaci dle verze ČSN EN ISO 9001:2016 a ČSN EN ISO 14001:2016 jižv letošním roce,“ řekl generální ředitel BUREAU VERITAS Ing. Jakub Kejval.

„Tak jak tomu bylo v minulých letech, i pro letošní rok je naší prioritou systematické zlepšování procesů spojených s dodávkou informačních systémů a komplexních IT služeb našim zákazníkům. Získání certifikátů dle nově vydaných norem (v r. 2016) je pro nás důkazem, že tyto procesy řídíme správně,“ říká RNDr. Jiří Vaněček, MBA, ředitel úseku Integrovaný systém řízení společnosti TESCO SW a.s.

Společnost TESCO SW a.s. má implementován Integrovaný systém řízení jako nástroj úspěšného řízení všech svých procesů a systematického zvyšování jejich výkonnosti. I díky tomu dochází k dlouhodobému posilování konkurenceschopnosti společnosti v oblasti poskytovaných služeb.

www.tescosw.cz
www.bureauveritas.cz

O společnosti TESCO SW a.s.

TESCO SW a.s. je jednou z nejvýznamnějších firem působících v oblasti informačních technologií  v České republice. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a implementaci software a poskytování komplexních služeb v oblasti IT. Posláním společnosti TESCO SW a.s. je poskytování přidané hodnoty zákazníkům formou specializovaných IT řešení s velkou mírou věcného know-how a garancí vysokého standardu kvality s nízkými náklady.

O společnosti BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

Certifikační a inspekční společnost BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. je součástí mezinárodní skupiny Bureau Veritas, která je lídrem celosvětového certifikačního trhu a poskytuje komplexní služby v oblastech kvality, hygieny, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, životního prostředí a společenské odpovědnosti. Důvěryhodnost společnosti podtrhuje tradice a dlouholetá zkušenost sahající až do roku 1828. Celosvětově působí společnost Bureau Veritas ve 140 zemích, kde má síť 930 kanceláří a 330 laboratoří. Přes 66 tisíc zaměstnanců Bureau Veritas poskytuje služby více než 400 tisícům klientů. Na území České republiky je Bureau Veritas zastoupena již více než 100 let a zaměstnává více jak 100 profesionálů.

Mezi hlavní služby, které v České republice poskytuje, patří: certifikace systému managementu a výrobková certifikace, technické inspekce v průmyslu, periodické kontrolní služby provozovaných zařízení včetně outsourcingu BOZP (PO) a životního prostředí, kontrolní činnosti ve stavebnictví, služby v oblasti lodního průmyslu, kontrolní služby pro finanční sektor, inspekce zemědělských komodit, školení a vzdělávání. Služby nejsou zaměřeny na vybraná odvětví nebo tržní segmenty, ale jsou poskytovány napříč odvětvími, bez ohledu na rozsah či charakter. Pro specifické případy jsou využíváni zahraniční auditoři, inspektoři a další experti.

TESCO SW a.s.
tř. Kosmonautů 1288/1
779 00 Olomouc – Hodolany
e-mail: tescosw@tescosw.cz

BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.
Miroslava Jůnová – Marketing Manager

• Zastoupení ve světě
  • STŘEDNÍ VÝCHOD
  • JIHOVÝCHODNÍ ASIE