GMO

OZNAČOVÁNÍ POTRAVIN BEZ GMO

Obavy z ekologických a zdravotních důsledků geneticky modifikovaných organismů (GMO) a průmyslových zemědělských postupů posilují spotřebitelský trend směrem k geneticky nemodifikovaným a ekologickým potravinám. Výskyt potravinových alergií stoupá, a proto je správné označování potravinových alergenů zásadní. Zeměpisná označení a značky kvality jsou klíčem k odlišení a prokázání prvotřídní kvality vašich produktů.

KLÍČOVÉ BENEFITY:

  • PŘIZPŮSBTE SE VÝVOJOVÝM NÁROKŮM NA TRHU

    s důvěryhodným označením bez lepku, bez GMO a alergenů

  • USPOKOJTE REGULAČNÍ POŽADAVKY

    dodržováním stále přísnějších požadavků na označování potravinových alergenů

  • ZVYŠTE OBRAZ ZNAČKY

    se značkami kvality a zeměpisnými označeními

  • ŘIĎTE RIZIKO A VYHNĚTE SE SANKCÍM

    zajištěním účinnosti vašich systémů řízení kvality potravin