ISO 22000:2018 - SEZNÁMENÍ S POŽADAVKY NORMY O BEZPEČNOSTI POTRAVIN

Přínos kurzu

Obsah kurzu Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru. Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této normy. Požadavky na účastníky Předběžné znalosti nejsou požadovány. Je vhodné, abyste měli orientaci v základních požadavcích na systém HACCP a systém managementu kvality podle ISO 9001. Po ukončení kurzu získáte Osvědčení o absolvování kurzu.

Komu je kurz určen?

Základní seminář pro zástupce organizací, zabývající se zemědělstvím, potravinářstvím a gastronomií, které se připravují na zavedení a certifikaci podle ISO 22000.

Termíny kurzu

Coming Soon...