Beh pro svetlusku_Bureau Veritas Czech Republic

Běh pro Světlušku: Bureau Veritas se zapojilo do charitativní akce

29 Dub. 2024

Dne 25. dubna se tým společnosti Bureau Veritas aktivně zapojil do charitativního běhu "Běh pro Světlušku", který pořádá Český rozhlas. Tato akce, zaměřená na podporu osob se zrakovým postižením, přilákala širokou škálu běžců z různých firem a organizací, kteří se rozhodli podpořit dobrou věc.

Účastníci z Bureau Veritas nejen že přispěli svou fyzickou přítomností, ale také svými finančními příspěvky, které pomáhají financovat speciální projekty a technologie pro zrakově postižené. Společnost tímto ukázala své pevné odhodlání k podpoře komunitních a sociálních iniciativ, což je v souladu s jejími hodnotami společenské odpovědnosti.

Tento běh je jednou z mnoha aktivit, které Bureau Veritas podporuje, aby zdůraznila svůj závazek k pomoci a zlepšování kvality života ve společnosti. Podíl na takové akci nejen posiluje týmového ducha, ale také umožňuje společnosti aktivně se podílet na změnách, které mají pozitivní dopad na společnost.