GMO
OZNAČOVÁNÍ POTRAVIN BEZ GMO
Obavy z ekologických a zdravotních důsledků geneticky modifikovaných organismů (GMO) a průmyslových zemědělských postupů posilují spotřebitelský trend směrem k geneticky nemodifikovaným a ekologickým potravinám. Výskyt potravinových alergií stoupá, a proto je správné označování potravinových alergenů zásadní. Zeměpisná označení a značky kvality jsou klíčem k odlišení a prokázání prvotřídní kvality vašich produktů.
KLÍČOVÉ BENEFITY:
-
PŘIZPŮSBTE SE VÝVOJOVÝM NÁROKŮM NA TRHU
s důvěryhodným označením bez lepku, bez GMO a alergenů
-
USPOKOJTE REGULAČNÍ POŽADAVKY
dodržováním stále přísnějších požadavků na označování potravinových alergenů
-
ZVYŠTE OBRAZ ZNAČKY
se značkami kvality a zeměpisnými označeními
-
ŘIĎTE RIZIKO A VYHNĚTE SE SANKCÍM
zajištěním účinnosti vašich systémů řízení kvality potravin