Certifikace ISO 22000 FSMS

Certifikace ISO 22000 FSMS

Nejkonkurenceschopnější hráči globálního potravinářského průmyslu vědí, že bezpečnost je základem úspěchu. Certifikace podle ISO 22000: 2018 od Bureau Veritas podporuje vaši snahu dosáhnout nejvyšší úrovně bezpečnosti potravin.

Bez ohledu na vaši pozici v potravinovém hodnotovém řetězci musí vaše produkty a služby splňovat bezpečnostní, spotřebitelské a průmyslové standardy. To vyžaduje přísný přístup k řízení bezpečnosti potravin.

Účelem normy ISO 22000: 2018 je zmocnit vás k vývoji robustního systému řízení bezpečnosti potravin, který podporuje neustálé zlepšování všech procesů s dopadem na bezpečnost konečných produktů pro potraviny. Ať už jste zemědělec nebo výrobce potravin, zpracovatel, dovozce, dodavatel nebo maloobchodník, certifikační a auditorské služby ISO 22000 společnosti Bureau Veritas vám umožní zajistit přístup na trh a prokázat, že přijímáte kulturu excelence bezpečnosti potravin.

KLÍČOVÉ BENEFITY:

  • ZJISTĚTE A ZMÍRNĚTE NEBEZPEČÍ BEZPEČNOSTI POTRAVIN

    rozvíjením myšlení založeného na riziku v celé vaší organizaci

  • SNÍŽTE ČASY A PŘEDCHÁZEJTE PŘIPOMÍNÁNÍ

    prostřednictvím zavádění osvědčených postupů v oblasti bezpečnosti potravin

  • SPLŇTE SVÉ ZVLÁŠTNÍ POTŘEBY

    přizpůsobením ISO 22000 vašim konkrétním požadavkům

  • ZVYŠTE DŮVĚRU SPOTŘEBITELE

    s celosvětovým uznáním bezpečnosti vašich produktů, procesů a služeb

DEMONSTRÁLUJTE BEZPEČNOST POTRAVIN S ISO 22000: 2018

Finanční a reputační důsledky pro vaši značku mohou být nákladné. Klíčové je komplexní a proaktivní řízení bezpečnosti potravin. ISO 22000 podrobně popisuje pokyny a požadavky pro navrhování systému řízení bezpečnosti potravin (FSMS), který umožňuje hráčům v potravinářském průmyslu identifikovat a kontrolovat bezpečnostní rizika. Certifikace vašeho systému řízení bezpečnosti potravin podle ISO 22000 od Bureau Veritas vám umožňuje ukázat, že váš závazek k bezpečnosti potravin přesahuje regulační požadavky.

SPLŇTE NORMY PRŮMYSLU A ZABEZPEČTE PŘÍSTUP NA TRH

ISO 22000 spojuje řadu národních norem bezpečnosti potravin do jednoho jednoduchého, mezinárodně uznávaného souboru odpovědností a požadavků. ISO 22000 také integruje prvky správné výrobní praxe (GMP), kritické kontrolní body analýzy rizik (HACCP) a další přední preventivní postupy. ISO 22000 FSMS je tak přísnější, než jaké obvykle vyžadují regulační orgány.

BEZPEČNÁ CESTA Z FARMY K VIDLIČCE

ISO 22000 mohou uplatnit zúčastněné strany v celém potravinovém hodnotovém řetězci. Patří sem chovatelé hospodářských zvířat a plodin, producenti krmiv, výrobci a zpracovatelé potravin a provozovatelé a distributoři skladů, jakož i maloobchodníci, restauratéři a profesionálové v oblasti potravinářských služeb. Přístup ISO 22000 od farmy k vidličce podporuje efektivní komunikaci, konzistentní postupy a budování důvěry mezi různými hráči potravinářského průmyslu, což vytváří základy pro účinnější kontrolu rizik a rizik.