ISO 22000:2018 - INTERNÍ AUDITOR

Přínos kurzu

Obsah kurzu Přehled potravinové legislativy ČR a EU Seznámení s novou mezinárodní normou, která zahrnuje všechny oblasti zpracování potravin od zemědělské prvovýroby až po prodej potravin či podávání pokrmů. K jednotlivým požadavkům bude krátce vysvětleno, jak je zavést do praxe s respektováním specifik oboru. Součástí semináře bude seznámení s průběhem certifikace podle této nové normy.

Komu je kurz určen?

Norma ISO 22000 si klade za cíl harmonizovat celosvětově požadavky na systém managementu bezpečnosti potravin v rámci celého potravinového řetězce. Školení je určeno organizacím zapojeným do potravinového řetězce, od zemědělské prvovýroby, přes výrobce krmiv, výrobce potravin, dopravce, veškeré dodavatele služeb (úklid, DDD atp.), až po maloobchodní prodej a veřejné stravování včetně nepřímo zapojených organizací, jako např. výrobci strojů a zařízení, balícího materiálu, čistidel, přísad a ingrediencí, které budují systémy managementu bezpečnosti potravin.

Termíny kurzu

Coming Soon...