50001_ISO

Energy Management system (ISO 50 001) Certification

Stát se energeticky účinnějším je efektivní způsob, jak zajistit budoucnost Vašeho podnikání. Přechodem na dekarbonizované zdroje energie a snížením celkové spotřeby energie lze minimalizovat náklady a lépe prokázat Vaše ekologické pověření.

Ceny energií trhají rekordy a změna klimatu zrychluje, podniky proto čelí kritickému obratu v jejich energetickém managementu. Společnosti mají dvě cesty ke snížení emisí uhlíku: podstatným snížením spotřeby energie nebo přechodem na udržitelné zdroje energie.

Díky standardu systému řízení energie ISO 50 001 můžete sledovat svoji spotřebu energie a potenciálně tak dosáhnout výrazných úspor. Bureau Veritas poskytuje certifikaci systému energetického managementu, což je proces, který Vám pomůže zlepšit využití energie a snížit náklady.

KLÍČOVÉ BENEFITY:

  • PROKAŽTE SOULAD

    s ISO 50 001, mezinárodně uznávaným standardem pro řešení energetického managementu

  • IDENTIFIKUJTE PŘÍLEŽITOSTI NA ÚSPORU NÁKLADŮ

    prostřednictvím optimalizace spotřeby energie

  • ZVYŠTE SVOU REPUTACI

    prokázáním jasného závazku k udržitelnosti

  • ZAJISTĚTE KONTINUITU VAŠEHO PODNIKÁNÍ

    řešením současných výzev v oblasti spotřeby energie

CO JE TO ISO 50 001?

ISO 50 001 je celosvětový standard pro hospodaření s energií. Zavedením systému řízení energie ISO 50 001 můžete vytvořit energetickou politiku s konkrétními cíli a postupy k jejich dosažení. Certifikace podle ISO 50 001 od Bureau Veritas Vám umožní prokázat Váš závazek vůči dosahování cílů v oblasti udržitelnosti.

Staňte se Interním auditorem ISO 50 001 v rámci našeho školení.